Hyppää sisältöön

Aseistautunut joukko setvi sukuriitaa S-Marketin pihalla Hämeenlinnassa – poliisi tutkii yöllisiä laukauksia tapon yrityksenä

Poliisi tietää epäiltyjen henkilöllisyydet, ja heidät on etsintäkuulutettu.

S-Marketin pihalle kerääntyneellä joukolla oli mukanaan terä- ja ampuma-aseita. Kuvituskuva. Kuva: Tiina Jutila / Yle

Hämeen poliisi tutkii tapon yritystä Hämeenlinnassa. Jukolan S-Marketin pihalla ammuskeltiin keskiviikon vastaisena yönä puolenyön jälkeen.

Poliisin alustavien puhutteluiden perusteella paikalle oli kokoontunut noin kymmenpäinen joukko setvimään kytevää sukuriitaa. Osalliset kantoivat mukanaan veitsiä ja ampuma-aseita.

Tapon yrityksestä epäillään useampaa henkilöä. Poliisi tietää epäiltyjen henkilöllisyydet, ja heidät on etsintäkuulutettu.

Tutkinnanjohtaja, rikosylikomasario Riku Vihtilä ei halua tarkentaa saiko joku paikalla olleista vammoja, koska tutkinta on vasta alkutekijöissä.

Tapahtumiin liittyy pakettiauto tai muu vastaavan kokoinen ajoneuvo, josta on kuva poliisin sivuilla (siirryt toiseen palveluun).

Hämeen poliisi pyytää havaintoja ajoneuvon kuljettajasta ja matkustajista tiistaina puolenyön jälkeen Jukolan S-Marketin lähistöllä. Vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai puhelimitse numeroon 029 541 4222.

.
.