Finnair aloittaa lennot Kittilään ja Ivaloon

Niin sanotut kolmiolennot aloitetaan taas sunnuntaina.

lentoliikenne
Kuvassa Finnairin kone OH-LWH lentää Helsingin Pasilan yli kesäkuussa 2020.
Finnairin oli alun perin tarkoitus lentää neljä viikonloppuvuoroa, mutta päätti nostaa vuoromäärän viiteen viikossa. Kuvituskuva.Silja Viitala / Yle

Finnair alkaa lentää taas Kittilään ja Ivaloon. Koronavirustilanteen takia yhtiö on lentänyt kevään ja kesän Lapin kentistä ainoastaan Rovaniemelle.

Niin sanotut kolmiolennot, jotka lennetään Helsingistä Ivalon kautta Kittilään ja takaisin Helsinkiin aloitetaan taas sunnuntaina.

Finnairin oli alun perin tarkoitus lentää neljä viikonloppuvuoroa, mutta päätti nostaa vuoromäärän viiteen viikossa, sillä Lappi on nyt kysytty matkailukohde. Viime vuonna kolmiolentoja lennettiin joka päivä.

Kemin lentojen jatkumisesta neuvotellaan Finnairin kanssa elokuun aikana. Enontekiön kunta ja Tunturi-Lapin Kehitys kertovat lentoaseman neuvottelujen tilanteesta perjantaina iltapäivällä.

Lue lisää:

Enontekiö lentokenttä avautunee sittenkin – kunta ja Finavia kertovat hyvähenkisistä neuvotteluista, aikaa ratkaisun löytymiseen on pari viikkoa

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).