1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kemi

Kypärätön moottoripyöräilijä ajoi humalassa tieltä ulos Kemissä

Perjantain ja lauantain aikana Kemissä poliisia työllistivät törkeä rattijuopumus, pahoinpitely ja liikenneonnettomuus.

Kuva: Yle

Perjantain ja lauantain aikana Kemissä poliisia työllistivät törkeä rattijuopumus, pahoinpitely ja liikenneonnettomuus.

Mahlatiellä hiukan alle 30-vuotias mies lähti ajamaan tuttavansa moottoripyörää, tämän vastustuksesta huolimatta, ilman kypärää. Kovaa kiihdyttänyt mies ajoi tieltä ulos. Paikalle saapuivat ensihoidon yksikkö ja poliisipartio.

Mies puhalsi alkometriin lukeman, joka ylittää törkeän rattijuopumuksen rajan. Miehellä ei myöskään ollut moottoripyörän kuljettamiseen tarvittavaa ajo-oikeutta.

Pahoinpitely Kauppakadulla

Lauantaiyönä 43-vuotiaas miehen ja 15-vuotiaan pojan riitä Kemissä Kauppakadulla eteni pahoinpitelyksi. Tilanteessa tönittiin ja lyötiin puolin ja toisin, vammat jäivät lieviksi. Molempia henkilöitä epäillään pahoinpitelystä.

Liikenneonnettomuus Karihaarassa

Lauantaina aamuyöstä Sahasaarenkadun ja Tornionkadun risteyksessä tapahtui kahden henkilöauton kolari. Sahasaarenkatua ajanut kuski ei noudattanut väistämisvelvollisuuttaan, vaan ajoi Tornionkatua menneen henkilöauton oikeaan keulaan.

Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta ajoneuvoihin tuli vaurioita. Molempien autojen kuljettajat olivat alle 20-vuotiaita henkilöitä. Autossa, johon törmättiin, oli useampi nuori ja poliisiin alustavien tietojen mukaan he loukkaantuivat törmäyksessä lievästi.

Liikkeellä ollut poliisipartio oli onnettomuuden silminnäkijä.