Pääministeri Sanna Marin meni naimisiin – "Olen onnellinen ja kiitollinen, että saan jakaa elämäni rakastamani ihmisen kanssa"

Hän kertoi asiasta omalla Instagram-tilillään.

Sanna Marin
Sanna Marin ja Markus Räikkönen
Sanna Marin ja Markus Räikkönen menivät naimisiin lauantaina.Minttu Saarni

Pääministeri Sanna Marin (sd.) on mennyt naimisiin pitkäaikaisen puolisonsa Markus Räikkösen kanssa. Marin kertoo asiasta omalla Instagram-tilillään. SDP onnitteli tuoretta avioparia Twitterissä.

Häitä juhlittiin lauantaina Kesärannassa, kertoo valtioneuvosto sunnuntaina lähettämässä tiedotteessa. Häihin osallistuivat vain parin läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Marin ja Räikkönen tapasivat 18-vuotiaina Tampereella ja ovat olleet yhdessä 16 vuotta. Heillä on 2,5 vuotias tytär.

Räikkönen kertoi keväällä Amerikan Voguen haastattelussa, että hääpäivä on vain laitettava kalenteriin eikä kumpikaan ole kosinut toista, vaan kyseessä on yhteinen päätös. Hän myös sanoi tuolloin, ettei kirkkohäitä ole tiedossa, vaan siviilivihkiminen.

"Olemme nähneet ja kokeneet yhdessä paljon"

Pääministeri Marin jakoi Instagramissaan kuvan hääpäivästään. Hän kirjoittaa kuvan yhteydessä olevansa onnellinen ja kiitollinen, että saa jakaa elämänsä rakastamansa ihmisen kanssa.

– Olemme nähneet ja kokeneet yhdessä paljon, jakaneet ilot ja surut, ja tukeneet toisiamme tyvenessä ja myrskyssä. Olemme eläneet yhdessä nuoruutemme, varttuneet aikuisiksi ja kasvaneet vanhemmiksi rakkaalle tyttärellemme, pääministeri kirjoittaa.

Kuvakaappaus Sanna Marinin Instagram-sivustolta.
Kuvakaappaus Sanna Marinin Instagram-sivustolta.Instagram

Lue myös:

Kahdeksan tuttua kertoo, mitä vahvuuksia ja heikkouksia pääministeri Sanna Marinilla on: "Ei hän mikään kikattelija ollut"

Marinin puolison työpaikassa yritettiin hyödyntää pääministerin nimeä asiakashankinnassa – työntekijälle varoitus ja siirto toisiin tehtäviin

Kansanedustaja Sanna Marinille syntyi vauva