Pyörällä liikkunutta nuorta miestä puukotettiin jalkaan keskellä päivää Varkaudessa

Autolla liikkuneet miehet pysäyttivät pyöräilijän ja alkoivat uhkailla. Poliisi kaipaa yleisöltä havaintoja tapauksesta.

Pohjois-Savo
Kaksi poliisia.
Poliisi ei vielä ole löytänyt epäillyn törkeän pahoinpitelyn tekovälinettä. Arkistokuva. Toni Pitkänen / Yle

Nuori mies pyöräili keskiviikkona päivällä Varkauden vesitornin läheisyydessä, kun keltaisella autolla liikkuneet miehet pysäyttivät hänet. Miehet alkoivat uhkailla pyöräilijää.

Tilanne kärjistyi niin, että toinen miehistä puukotti pyöräilijää jalkaan. Tämän jälkeen miehet nousivat autoon ja poistuivat paikalta.

Puukotus tapahtui keskiviikkona kello 11.30 aikaan. Uhri pyöräili poliisiasemalle, jossa hän sai ensiapua. Hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Vamma ei ollut hengenvaarallinen, joten uhri pääsi iltapäivällä pois sairaalahoidosta.

Noin tunnin päästä teosta poliisi otti kiinni kolme miestä, joiden epäillään olleen osallisia epäiltyyn törkeään pahoinpitelyyn.

Sekä rikoksesta epäilty että asianomistaja ovat 18–28-vuotiaita. Poliisin saamien alustavien tietojen perusteella he tuntevat toisensa entuudestaan.

Poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja teosta, tekovälineestä ja asiaan liittyvän keltaisen auton liikkeistä.

Havainnot voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimeen tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa. Asiasta ei tutkinnallisista syistä tiedoteta tässä vaiheessa enempää.