Länsiväylän kuolonkolarissa henkilöauto ajautui vastaantulijoiden kaistalle ja törmäsi ajoneuvoyhdistelmään: henkilöauton kuljettaja menehtyi

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn tutkintana.

Onnettomuus tapahtui perjantai-aamuna puoli kymmenen aikaan. Kuvituskuva. Kuva: Antti Kolppo / Yle

Länsiväylällä yksi ihminen kuoli ja toinen loukkaantui lievästi henkilöauton ja raskaan ajoneuvoyhdistelmän nokkakolarissa. Onnettomuus tapahtui Kirkkonummen ja Siuntion rajalla perjantai-aamuna puoli kymmenen aikaan.

Poliisi tiedotti iltapäivällä, että onnettomuudessa menehtyi tapahtumapaikalla henkilöauton kuljettaja. Alustavien tietojen mukaan hän oli ajanut Kirkkonummelta Siuntion suuntaan ja toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut vastakkaisen liikenteen ajokaistalle ja törmännyt vastaan tulleen ajoneuvoyhdistelmän keulaan. Lisäksi henkilöauton takana tullut kuorma-auto törmäsi henkilöautoon.

Kaikki ajoneuvot vaurioituivat törmäyksessä, ja liikenne oli onnettomuuspaikalla poikki molempiin suuntiin.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn tutkintana. Poliisi ei tiedota tapauksesta enää tarkemmin.