Rauman teatteri rajoittaa katsojamääriä koronaviruksen takia

Tavoitteena on ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

koronavirus
Rauman teatteri
Rauman teatteri.Rauman teatteri

Rauman teatteri rajoittaa katsojien pääsyä näytöksiinsä koronatilanteen takia. Normaalin 174 lipun sijasta esityksiin myydään syksyllä vain 65 lippua.

Tavoitteena on, että rajoitettu määrä katsojia pystyy säilyttämään suositellut turvavälit katsomoissa. Samalla pystytään vähentämään jonoja ja ruuhkia teatterin muissa tiloissa.

Rauman teatterin eteishenkilökunta käyttää visiirejä ja suojakäsineitä, ja lippumyymälän tiskillä on myös pärskesuoja.

Suositus maskeista katsojille

Rauman teatteri suosittelee kasvomaskin käyttöä myös katsojille. Teatteri ei kuitenkaan vaadi tai valvo asiakkaiden maskin käyttöä.

– On erittäin tärkeää, että teatteriin ei saavuta sairastuneena. Jos lipun ostanut asiakas sairastuu tai edes epäilee altistumista, voi lipun siirtää myöhempään esitykseen ilman lisäkuluja, Rauman teatterin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Petteri Kangas sanoo.

Rauman teatteri suosittelee hankkimaan liput ja varaamaan väliaikatarjoilut etukäteen. Vaatesäilytys on toistaiseksi maksuton, ja takin voi halutessaan viedä myös teatterisaliin.

Raumalla on viime aikoina todettu useita uusia koronatartuntoja. Rauman kaupunki pyysi perjantaina väestöä välttämään väenpaljoudessa liikkumista.

Lue lisää koronatilanteesta Satakunnassa.

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan

Luotettavia koronauutisia nopeasti suoraan puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus