SJK sai kaivattua vahvistusta hyökkäykseensä

Molemmat uudet hyökkääjät tulivat Seinäjoelle viime viikolla ja ovat parhaillaan karanteeniolosuhteissa.

Billy Ionsin (keskellä) edustama SJK on voittanut tällä kaudella vain yhden ottelun yhdeksästä koitoksestaan. Kuva: AOP

Veikkausliigassa vain yhden voiton yhdeksästä ottelustaan napannut Seinäjoen Jalkapallokerho vahvistuu kahdella hyökkäspään pelaajalla, kun 32-vuotias argentiinalainen Emmanuel Ledesma sekä englantilainen 28-vuotias Jake Jervis liittyvät joukkueeseen.

Molemmat pelaajat saapuvat seuraan vapailla siirroilla ja sopimukset kattavat kauden 2020, kertoo SJK tiedotteessaan. Ledesma siirtyy Seinäjoelle Yhdysvaltojen MLS-seura FC Cincinnatista ja Jervis Englannin Championshipissa pelaavasta Luton Townista.

Molemmat pelaajat tulivat Seinäjoelle jo viime viikolla ja he ovat parhaillaan karanteeniolosuhteissa.

SJK on onnistunut maalinteossa vasta kuudesti tällä kaudella, joten hyökkäyspäähän on osattu odottaa vahvistuksia.

– Uskon, että Ledesmasta saadaan meille aika puhdas pelintekijä ja kymppipaikan pelaaja. Tai kuten vanha kansa sanoo, välihyökkääjä. Jervisin myötä saamme hyökkäyspeliimme lisää vaihtoehtoja. Isona ja nopeana pelaajana hän tuo maalin edustalle ja hyökkäyskolmannekselle lisää monipuolisuutta sekä vaarallisuutta, SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa tiedotteessa.

Ledesmalla on myös Italian passin, ja hän onkin italialaisen Genoan kasvatti. Italian lisäksi Ledesma on pelannut urallaan Englannissa, muun muassa Middlesbroughissa ja QPR:ssa.

Jervis on isokokoinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan tarvittaessa myös laidalla. Jervis on pelannut urallaan pääosin Englannin sarjoissa, mutta myös Skotlannin pääsarjaa sekä Turkin pääsarjaa.

SJK:n kausi jatkuu perjantaina kotiottelulla Honkaa vastaan.