1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Jethro Rostedt

Itä-Savo: Savonlinnassa Kauppalinnan hanke ajautunut ongelmiin – lehden mukaan kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt tiedottanut peruneensa kaupat

Viime marraskuussa turkulainen kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt osti kauppakeskus Kauppalinnan ja kertoi kehittävänsä sen toimintaa.

Jethro Rostedt
Kauppakeskus Kauppalinna Savonlinnassa
Kati Rantala / Yle

Turkulaisen kiinteistövälittäjä Jethro Rostedtin Savonlinnaan kaavailemaan kauppakeskushankkeeseen on ilmennyt mutkia matkaan.

Itä-Savo lehti (siirryt toiseen palveluun) kertoo, että Rostedt on lähestynyt rakennuksessa toimivia vuokralaisia tiedotteella, jossa kertoo purkaneensa Kauppalinnan koko osakekaupan Vaunula Oy:n kanssa.

Rostedt kieltäytyy kommentoimasta lehdelle Kauppalinnan tilannetta tarkemmin, mutta kertoo hänellä olevan erimielisyyksiä kohteen myyneen Vaunula Oy:n ja siihen kuuluvan Lease Dealin kanssa.

Lease Dealin toimitusjohtaja kertoo Itä-Savolle aikovansa selvittää asiaa Rostedtin kanssa.

Viime marraskuussa turkulainen kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt osti kauppakeskus Kauppalinnan ja kertoi kehittävänsä sen toimintaa.

Tuolloin Rostedt perusteli ostopäätöstä Parikkalan rajanylityspaikan avautumisella ja venäläisten hyvällä ostovoimalla.

Viime viikolla ilmeni, että Parikkalan rajanylityspaikan kansainvälistäminen voi lykkääntyä vuosien päähän. Se ei ole saamassa rahaa valtiovarainministeriön tuoreessa talousarvioesityksessä ensi vuodelle.

Lue myös:

Savonlinnassa kauppakeskus Kauppalinna on vaihtanut omistajaa – kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt astuu ruoriin

Lue seuraavaksi