1. yle.fi
  2. Uutiset

Jukureiden ensimmäinen harjoitusottelu kotihallissa – sairaana ei saa mennä katsomoon

Myös kasvomaskien käyttämistä suositellaan.

Jukurit (Jääkiekon Miesten Liiga)
Päävalmentaja Marko Kauppinen ohjeistaa pelaajia Mikkelin Jukurien harjoituksissa.
Jukureiden päävalmentaja Marko Kauppinen. Arkistokuva.Esa Huuhko / Yle

Mikkelin Jukureiden kauden ensimmäinen esiintyminen kotiareenalla on perjantaina. Joukkue kohtaa Savonlinnan pallokerhon harjoitusottelussa.

Kyseessä on tuplaottelu, sillä iltapäivän ensimmäisessä ottelussa kohtaavat seurojen U-18 -joukkueet eli B-nuoret. Alkuillasta pelaamaan tulevat Jukurien liiga-joukkue ja Savonlinnan Mestis-joukkue.

Seurat aloittivat loppukesästä 2019 pelaajaliikenneyhteistyön, jolla halutaan vahvistaa eteläsavolaisten pelaajien ja jääkiekon parissa toimivien ammattilaisten urapolkua.

Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtarin mukaan yhteistyön ensimmäinen vuosi sujui hyvin ja molemmat osapuolet ovat olleet siihen tyytyväisiä. Osa suunnitelmista jäi toteutumatta koronavirusepidemian katkaistua kiekkokevään ennenaikaisesti.

Jääkiekkokatsomo on jaettu turvallisuussyistä kolmeen eri sektoriin, ja myös liput myydään sektorikohtaisesti. Katsojien toivotaan tulevan paikalle terveenä ja noudattavan hygieniaohjeita sekä turvavälejä. Myös kasvomaskien käyttöä suositellaan. Kaikilla sisäänkäynneillä ja myyntipisteissä on tarjolla käsidesiä.

Myös lipun ostamista ennakkoon suositellaan. B-nuorten otteluun on vapaa pääsy.

Tähän mennessä pelatuissa harjoitusotteluissa Jukurit on hävinnyt niukasti KHL-joukkue Jokereille, liigassa pelaavalle Kalpalle sekä Mestiksessä pelaavalle Imatran Ketterälle.

Lue seuraavaksi