1. yle.fi
  2. Uutiset

Pelicans nimitti uuden toimitusjohtajan – Nurmiselle myös hallituksen puheenjohtajuus

Lahtelaisseuran pääomistaja Pasi Nurminen on nimitetty sekä Pelicans-yhtiöiden toimitusjohtajaksi että hallituksen puheenjohtajaksi.

Pelicans (Jääkiekon Miesten Liiga)
Pasi Nurminen.
Tomi Natri/All Over Press

Pelicansin hallitus on nimittänyt uudeksi puheenjohtajakseen Pasi Nurmisen. Keskiviikon kokouksessa päätettiin myös, että Nurminen jatkaa Lahden Pelicans Oy:n ja Pelicans Ravintolat Oy:n toimitusjohtajana.

Maanantaina Pelicans kertoi, että neljä vuotta puheenjohtajana toiminut Pentti Matikainen jää pois yhtiön hallituksesta. Toimitusjohtajan tehtävät Nurminen taas otti hoitaakseen jo viime viikolla, kun Tomi-Pekka Kolu irtisanoutui. Konsernin toiminnanjohtajana ja talousjohtajana jatkaa Lauri Pöyhönen ja urheilutoimenjohtajana Janne Laukkanen.

– Hallitus päätti yksimielisesti, että nykytilanne huomioiden nämä nyt tehdyt nimitykset ovat konsernin kannalta paras ratkaisu, kommentoi asiaa hallituksen jäsen Tommi Kurkaa Pelicansin verkkosivuilla.

Pelicansille viime tilikausi oli tappiollinen muun muassa koronarajoitusten ja heikon urheilullisen menestyksen vuoksi. Yhtiö on tehnyt säästötoimenpiteitä – parhaillaan meneillään ovat jo toiset yt-neuvottelut tänä vuonna.

Lue seuraavaksi