Oulun Lippo tasasi ottelupistetilanteen Puijon Pesistä vastaan – keskiviikkona ratkeaa, pääseekö Lippo tavoittelemaan Superpesispaikkaa

Lippo tasoitti otteluluvut Puijon Pesistä vastaan sunnuntaina, tilanne on nyt 2–2. Viides, ratkaiseva peli on Oulussa.

Oulun Lippo
Pesäpallomailat
Jos Oulun Lippo voittaa Puijon Pesiksen, olisi sillä seuraavaksi vastassaan Haminan Palloilijat. Kuvituskuva.Yle Pohjanmaa

Miesten ykköspesissarjassa Oulun Lipolla on keskiviikkona 9. syyskuuta edessä ratkaisun paikka. Silloin ratkeaa, pääseekö joukkue taistelemaan Superpesispaikasta ensi kaudelle.

Puolivälierien lukemat kuopiolaista Puijon Pesistä vastaan ovat nyt tasan 2–2, kun Lippo voitti viimeisimmän pelin sunnuntaina 6. syyskuuta.

Viides ja ratkaiseva peli kuopiolaisia vastaan pelataan Lipon kotikentällä Oulussa. Valmistautuminen keskiviikon otteluun alkaa heti, kun viimeisimmästä pelistä on toivuttu.

– Tänään maanantaina vähän pallotellaan, kun takana on rankka viikonloppu, siis kaksi peliä ja matkat siihen päälle. Huollamme myös kehoa. Huomenna käymme läpi, mitä voimme tehdä paremmin, ja treenaamme näitä juttuja tiistai-iltana. Keskiviikkona olemme sitten valmiita isoon koitokseen, sanoo Oulun Lipon pelinjohtaja Santeri Haipus.

Tästä jutusta voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pohjois-Pohjanmaalla.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.