Pasi Nurmista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja pahoinpitelystä – Pelicans-pomo tarttui taksin rattiin kesken ajon

Taksin ulosajo ja epäilty pahoinpitely tapahtui viikonloppuna Hollolassa.

Pasi Nurminen
Pasi Nurminen.
Tomi Natri/All Over Press

Pelicansin pääomistajaa ja toimitusjohtajaa Pasi Nurmista epäillään useista rikoksista. Nurminen toimii myös Pelicans Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Poliisi tiedotti viikonloppuna Hollolassa lauantaiyönä tapahtuneesta taksin ulosajosta. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu useita asiakkaita kuljettaneen taksin ajaneen ulos tieltä Pitkänsillantiellä asiakkaan tartuttua ohjauspyörään kesken ajon.

Poliisi kertoo epäilevänsä 1970-luvulla syntynyttä miestä törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä pahoinpitelystä. Mies oli ulosajon jälkeen käynyt taksinkuljettajan kimppuun.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV Uutiset (siirryt toiseen palveluun). Myös Ylen tietojen mukaan päällekarkauksesta epäilty mies on Pasi Nurminen. Poliisi ei ole vahvistanut asiaa.

Päällekarkaus keskeytyi pelastuslaitoksen saavuttua paikalle. Taksin kyydissä olleet päätyivät poliisitiedotteen mukaan Lahden poliisiasemalle selviämään ja odottamaan kuulusteluja.

Yle ei ole tavoittanut Nurmista kommentoimaan tapausta. Pelicans vahvisti illalla rikosepäilyn verkkosivuillaan. (siirryt toiseen palveluun)

Nurminen nimitettiin viime viikolla Pelicans-yhtiöiden toimitusjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi. Nurminen ei ole toistaiseksi mukana Pelicansin toiminnassa.

Päivitetty klo 21.26: Päivitetty tieto, että Pelicans vahvisti rikosepäilyn kotisivuillaan.