Hyppää sisältöön

Kuolonkolarista epäilty ei ollut autossa yksin Valkeakoskella – poliisi: "Uhri olisi voinut olla kuka tahansa pyörällä töihin kulkijoista"

Poliisi otti keskiviikkona kiinni henkilön, jonka epäillään törmänneen autolla pyöräilijään keskiviikkona aamuyöllä Valkeakoskella.

Onnettomuus tapahtui Valkeakosken keskustan tuntumassa keskiviikkona aamuyöllä. Kuva: Antti Eintola / Yle

Poliisi on edennyt Valkeakoskella kuolemaan johtaneen risteyskolarin tutkinnassa. Sekä uhri että epäilty ovat valkeakoskelaisia.

Polkupyöräilijä sai surmansa Apiankadun ja Urheilukadun risteyksessä tapahtuneessa törmäyksessä Valkeakoskella keskiviikkona aamuyöllä.

Polkupyöräilijä oli työmatkalla. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Aku Virjola pitää tapausta traagisena.

– Uhri olisi voinut olla kuka tahansa pyörällä töihin kulkijoista.

Poliisi otti keskiviikkona kiinni henkilön, jonka epäillään törmänneen autolla pyöräilijään keskiviikkona aamuyöllä Valkeakoskella. Poliisi sai lukuisia vihjeitä asiasta.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kuljettaja ei ollut autossa yksin. Tekohetkessä autossa oli muitakin henkilöitä, joiden lukumäärä ja henkilöllisyydet ovat poliisin tiedossa.

Poliisi kaipaa edelleen tietoja henkilöiltä, jotka ovat nähneet harmaan sedan-mallisen BMW:n ennen ja jälkeen törmäyshetken Valkeakosken keskustan alueella. Onnettomuus tapahtui kello 04.50.

Lue lisää:

.
.