Eksote suosittelee etäkokouksia ja -koulutuksia Etelä-Karjalassa – koronaviruksen leviäminen on kiihtynyt lähimaakunnissa

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote kehottaa, että koulutukset ja kokoukset järjestetään etänä, jotta koronaviruksen leviämistä saadaan estettyä.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (EKSOTE)
Oppilaita tietokoneruudulla etäopetuksen parissa.
Etäkoulutuksia ja -kokouksia puoltaa lähimaakuntien kiihtyneen tartuntatilanteen lisäksi myös se, että Lappeenrannan jätevedenpuhdistamolta on löydetty koronavirusta.Matti Myller / Yle

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote suosittelee vahvasti etäkokouksia ja etäkoulutuksia maakuntaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Eksote suosittelee tiedotteessaan (siirryt toiseen palveluun), että kokouksia ei järjestettäisi kasvokkain, sillä koronaviruksen leviäminen on kiihtynyt Etelä-Karjalan lähimaakunnissa.

– Haluamme muistuttaa, että on syytä olla varuillaan. Koronaviruksen leviämisen vaara on suurentunut, sanoo Eksoten terveys- ja vanhustenpalvelujen johtaja Tuula Karhula.

Kasvotusten tapahtuvien kokoontumisten ja lähikontaktien välttämistä puoltaa myös Lappeenrannan jätevesistä tehty koronaviruslöydös.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 23.–24. elokuuta toteuttamassa jätevesiseurannassa koronavirusta löytyi Lappeenrannan jätevedenpuhdistamolta.

Tilaa uutiset koronaviruksesta

Saat Ylen tärkeimmät koronavirusuutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Siirry tilaamaan

Luotettavia koronauutisia nopeasti suoraan puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus