Poliisi pyytää havaintoja Kouvolassa: kuka ajaa yöllä toisten autoja, mutta palauttaa ne aamuksi paikoilleen?

Kaakkois-Suomen poliisi tutkii Kouvolassa auton luvatonta käyttöä ja pyytää havaintoja.

Kouvola
Anonyymi poliisi  poliisilaitoksen pihalla.
Poliisi epäilee, että muidenkin autoilla on yöllä ajeltu luvatta, mutta tapauksista ei tehty rikosilmoituksia.Antro Valo / Yle

Kaakkois-Suomen poliisi on viimeisen kuukauden aikana vastaanottanut kaksi rikosilmoitusta, joissa joku on ajanut yöllä luvatta toiselle henkilölle kuuluvaa autoa.

— Autojen omistajat ovat huomanneet, että heidän autoillaan on ajettu yön aikana, mutta autot on palautettu takaisin paikalleen ennen aamua. Molemmat tapaukset ovat sattuneet Myllykosken alueella, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

Myllykoski on Kouvolaan kuuluva taajama.

Poliisin tietojen mukaan tapauksia on mahdollisesti enemmänkin, mutta autojen omistajat eivät ole tehneet asiasta rikosilmoitusta.

Poliisi kehottaa ihmisiä tarkkaavaisuuteen Myllykosken alueella ja muistuttaa, että paras tapa estää ajoneuvon varkaus, on auton huolellinen lukitseminen. Jos mahdollista, autoa kannattaa säilyttää autotallissa tai valaistulla alueella. Autossa ei kannata säilyttää avaimia.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa: rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai p. 0504479574.