Metsä Group hakee työntekijöitä oppisopimuksella muun muassa Kemiin – tarjolla kilpailukykyistä palkkaa ja vakituista työtä

Kemissä rekrytoinnit koskevat sekä sellu- että kartonkitehdasta.

Metsä Group
Metsä Fibren Kemin tehdas.
Metsä Fibre tekee tänä syksynä lopullisen investointipäätöksen 1,5 miljardin biotuotetehtaasta Kemissä.Kyösti Vaara / Yle

Metsä Group hakee oppisopimuksella työntekijöitä (siirryt toiseen palveluun) muun muassa Kemiin. Yhtiön mukaan maanantaina käynnistynyt oppisopimusrekrytointi vastaa ennakoivasti tehtaiden työntekijätarpeisiin eri puolilla Suomea.

Kaikkiaan haussa on viisikymmentä paikkaa. Opiskelu ja siihen liittyvät näyttökokeet suoritetaan työsuhteessa ja koulutuksen kesto on yhteensä noin 1,5 vuotta.

– Maksamme koko koulutuksen ajalta kilpailukykyistä palkkaa, ja hyväksytysti suoritetun tutkinnon päätteeksi tarjoamme mahdollisuuden jatkaa vakituisessa työsuhteessa, sanoo Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Pertti Hietaniemi yhtiön tiedotteessa.

Soveltuva koulutustausta oppisopimuskoulutukseen valittaville on ammattiopistotasoinen sähköautomaation, prosessi- tai konetekniikan perustutkinto tai insinööri (AMK).

Kemissä rekrytoinnit koskevat sekä sellu- että kartonkitehdasta.

Kaikkiaan koulutukset koskevat Metsä Fibren osalta Joutsenoa, Kemiä, Raumaa ja Äänekoskea ja Metsä Boardin osalta Simpelettä, Kemiä ja Äänekoskea sekä Metsä Tissuen osalta Mänttää.