Laulaja Erika Vikmanin on välillä vaikea ymmärtää, miksi hänen yksityiselämänsä kiinnostaa: "Se kuuluu kuitenkin ammatin luonteeseen"

Uuteen suuntaan urallaan lähtenyt Vikman kertoo, että saa työskennellä unelma-ammatissaan ja se on tärkeintä.

Puoli seitsemän
Laulaja Erika Vikman Puoli seitsemän -ohjelman vieraana
Puoli seitsemän -ohjelmassa vieraillut laulaja Erika Vikman kertoo olevansa unelma-ammatissa, mutta julkisuudella on myös toinen puoli.

Laulaja Erika Vikmanin ura lähti uuteen suuntaan, kun hän osallistui viime keväänä UMK-kilpailuun eli Suomen euroviisukarsintoihin Cicciolina-kappaleella. Näyttävä esiintyminen herätti mielenkiintoa ja kappaleestakin tuli hitti.

Tänä syksynä on ilmestynyt lisää musiikkia ja uudenlainen Erika Vikman on edelleen herättänyt paljon kiinnostusta julkisuudessa. Viime aikoina myös yksityiselämän asioiden takia. Vikman ja musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen ilmoittivat erostaan pari viikkoa sitten.

Puoli seitsemän -ohjelmassa vierailut Vikman totesi, että välillä tuntuu omituiselta, että hänen yksityiselämänsä kiinnostaa niinkin paljon. Hän sanoo kuitenkin ymmärtävänsä, että se kuuluu myös ammatin luonteeseen.

– Oma lähipiiri ja itse tiedän, mikä on totta. Kun on hyvä jengi ympärillä, maailma voi peuhata siellä kauempana, Vikman sanoo.

Hän kertoo työskentelevänsä nyt unelma-ammatissaan. Musiikin tekemisen uusi suunta ja tyyli tuntuvat omilta. Hän myöntää, että matkan varrella myös nahka paksuuntuu ja asioihin tottuu.

– Mulla on tosi hyvä meininki tuolla musiikkipuolella nyt. Pitää vain ajatella, että kolikolla on myös toinen puoli.

Katso koko Puoli seitsemän -lähetys:

Puoli seitsemän -ohjelman vieraana laulaja Erika Vikman