1. yle.fi
  2. Uutiset

Tampereen Tesoman yläkoulussa ja Pirkkalan Suupanniityn koulussa koronavirustartuntoja – tiedossa etäopetusta

Tesoman alakoulun kaikissa koulutaloissa, vuosiluokilla 1–6 lähiopetus jatkuu normaaliin tapaan. Suupanniityssä muut, paitsi karanteeniin joutuvat työskentelevät normaaliin tapaan.

koronavirus
Läheltä
Yle

Tampereella Tesoman koulutalossa olleilla henkilöillä on todettu koronavirustartuntoja. Tämän takia yläkoulussa siirrytään etäopetukseen.

Tesoman koulun vanhemmat ovat saaneet asiasta Wilma-viestin. Viestin mukaan yläkoulun oppilaista 89 ja henkilökunnasta 14 on asetettu karanteeniin.

Varotoimena Tesoman yläkoulussa siirrytään etäopetukseen maanantaina 21.9. Etäopetusta jatketaan perjantaihin 2.10. asti. Opettajat ottavat yhteyden oppilaisiin etäopetuksen järjestämiseksi.

Tesoman alakoulun kaikissa koulutaloissa, vuosiluokilla 1–6 lähiopetus jatkuu normaaliin tapaan, Wilma-viestissä mainitaan.

Pirkkalassa 52 karanteeniin

Pirkkalan Suupanniityn koulussa on todettu koronavirustapaus, jonka vuoksi yhteensä 52 koulun oppilasta ja opettajaa asetetaan karanteeniin. Terveydenhuollon henkilöstö ilmoittaa altistuneille karanteenista tartuntatautilain mukaisesti.

Pirkkalan hyvinvointilautakunta on kokoontunut sunnuntaina klo 20 päättämään poikkeuksellisista opetusjärjestelyistä karanteenin vuoksi.

Päätösesityksen mukaan altistuneet siirtyvät etäopetukseen maanantaista alkaen. Etäopetukseen siirtyy myös joitakin oppilaita, joita ei ole määrätty karanteeniin. Altistuneet siirtyvät takaisin lähiopetukseen, kun tartunnan vaaraa ei enää ole.

Suupanniityn koulu ilmoittaa etäopetukseen siirtymisestä Wilma-viestillä niille, joita asia koskee.

Muut Suupanniityn koulun oppilaat ja opettajat jatkavat koulutyötä normaaliin tapaan.

Juttua päivitetty Pirkkalan tiedoilla.

Lue seuraavaksi