1. yle.fi
  2. Uutiset

Viisi kiinnostavaa juttua lauantai-iltaan: Kuinka kouluväkivalta saatiin kuriin, yrittäjä järjesti ansan huijareille ja raju tarina siitä kun juhlat ovat ohi

Luitko jo nämä? Kokosimme sinulle viikon parhaita juttuja, jotka saatoit arjen kiireessä ohittaa.

Viikonloppukooste
Nuori henkilö katsoo puhelintaan.
Koulukiusaaminen on puhuttanut tällä viikolla julkisuudessa. Kuvituskuva.Henrietta Hassinen / Yle

Onko tässä ratkaisu kouluväkivaltaan? Kymmenissä kouluissa otettiin käyttöön uusi malli, joka hyydytti hakkaajat: "Yksikään ei ole uusinut tekoaan"

Etelä-Karjalan kouluissa käyttöön otettu uusi puuttumismalli osoitti tehonsa vuodessa. Nyt se laajenee uusiin kouluihin.

Mies esittelee pienikokoista kaivinkonetta.
Poliisi epäilee Ari Haataisen rakennusalan yrityksen joutuneen virolaisen rikollisliigan kohteeksi.Ari Haatainen

Viron rikollisliiga iski suomalaisyrityksiin uudella konseptilla, kymmeniä tutkintoja – Katso video: yrittäjä järjesti ansan huijareille

Riihimäkeläinen yrittäjä Ari Haatainen menetti yhden kaivinkoneen virolaiselle rikollisliigalle. Seuraavan varastamista yrittäneelle huijarille hän järjesti ansan yhdessä poliisin kanssa. Poliisin mukaan virolaiset rikollisliigat käyvät nyt uudella konseptilla yrittäjien omaisuuden kimppuun.

Joonas Konstig
Antti Haanpää, Yle

Joonas Konstigin kolumni: "Ole oma itsesi" on mukavien ihmisten salajuoni, jolla mulkvistit saadaan esiin

”Ole oma itsesi” on hemmotteleva ajatus, mutta siihen hemmotteluun ei pidä suostua. Ole mieluummin paras itsesi, kirjoittaa kirjailija Joonas Konstig.

Onni Pitkänen ja Sandra Kurki olohuoneen sohvalla
Onni Pitkänen ja Sandra Kurki ovat halunneet tehdä opiskelija-asunnosta kauniin ja viihtyisän kodin.Kalle Purhonen / Yle

Nuoripari panosti vain muutaman satasen opiskelijakämppään – tuloksena yksi Suomen kauneimmista opiskelija-asunnoista: "En haluaisi muuttaa tästä mihinkään"

Pienellä rahalla voi saada paljon kaunista aikaan, ja niin opiskelija-asunnosta tulee koti. Jos opiskelet, lähetä meille kuva omasta asunnostasi!

Jani suutelee Cindy suutelevat
Jani Raappana ehti rakastua lomalla kahteen kertaan. Tässä hän suutelee Cindya Thaimaassa.Joonas Neuvonen / Helsinki-filmi

Lost Boys on elokuva juhlien loppumisesta – Reindeerspottingin jatko-osassa Kaukoitä on huumeporukan synkkä tivoli

Lost Boys -elokuvan alussa kaikki on juhlaa. Kolme miestä lähtee matkalle ja lopulta vain yksi palaa kotiin.

Lue seuraavaksi