1. yle.fi
  2. Uutiset

Eva Dahlgrenin Tampereen-keikat siirtyvät – uutta ajankohtaa haetaan

Dahlgrenin oli tarkoitus esiintyä Tampere-talossa 9. ja 10. lokakuuta.

Eva Dahlgren
Muusikko Eva Dahlgren.
Eva Dahlgren on esiintynyt Suomessa 80-luvulta lähtien. Yle

Ruotsalaismuusikko Eva Dahlgrenin konsertit Tampereella siirtyvät. Uutta ajankohtaa vuodelle 2021 haetaan paraikaa.

Alun perin Dahlgrenin oli tarkoitus esiintyä Tampere-talossa 9. lokakuuta Tampere Filharmonian kanssa ja seuraavana päivänä oman yhtyeensä kanssa.

– Valitettavasti joudumme siirtämään konsertit yleisen tilanteen epävarmuudesta johtuen. Päätös siirrosta on tehty yhteistyössä Eva Dahlgrenin edustajien kanssa. Haemme konserteille parhaillaan uutta ajankohtaa vuodelle 2021. Ilmoitamme asiakkaillemme uudet konserttipäivät Sinfoneva- ja Evalution-konserteille heti, kun saamme ne vahvistettua, kertoo Tampere-talon liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun).

Ostetut liput käyvät sellaisenaan myöhemmin ilmoitettavaan uuteen konserttiajankohtaan. Jos uusi ajankohta ei käy, lipuista voi hakea hyvitystä vuoden loppuun saakka.

Talossa Eva Dahlgren -festivaalin aikana yleisön oli tarkoitus kuulla ruotsalaistähden hittejä ja harvemmin kuultuja kappaleita.

– Haluan tarjota yleisölle ikimuistoisen ja villin musiikkielämyksen. Vuosien varrella olen kirjoittanut niin paljon lauluja, joista osaa on esitetty vain harvakseltaan. Nyt pääsen vihdoin kaivamaan esiin myös vanhoja helmiä, joille saan antaa loistoa aivan uudenlaisessa ympäristössä, Eva Dahlgren fiilisteli keväällä konserttejaan.

Lue myös:

Eva Dahlgren teki kymmenen vuoden hiljaisuuden jälkeen levyn valosta: "Teen enää vain niitä asioita, jotka saavat minut syttymään"

Lue seuraavaksi