1. yle.fi
  2. Uutiset

Aurinkomatkat aloittaa pakettimatkat Lappiin

Pakettimatkat Lapin tunturikeskuksiin alkavat toinen 2. lokakuuta.

Aurinkomatkat
Levin kauppoja ja tunturi taustalla, yksi laskettelija
Aurinkomatkat perustelee uutta aluevaltausta perinteisten pakettimatkakohteiden epävarmalla tilanteella.AOP

Matkanjärjestäjä Aurinkomatkat aloittaa pakettimatkat Lappiin.

Pakettimatkat Lapin tunturikeskuksiin alkavat toinen 2. lokakuuta ja ne ovat jo myynnissä. Kohteita ovat Levi, Saariselkä ja Ylläs. Myös Ruka on yksi uusista pakettimatkakohteista.

Valikoimiin on tulossa myös yhdistelmämatkat, joissa normaalimajoitukseen on yhdistetty elämysmajoitus, kuten yöpyminen lasi-iglussa. Matkalle pääsee pitkäksi viikonlopuksi torstaista sunnuntaihin tai koko viikoksi lauantaista lauantaihin.

Aurinkomatkat perustelee uutta aluevaltausta perinteisten pakettimatkakohteiden epävarmalla tilanteella.

– Halusimme löytää uusia tapoja toteuttaa suomalaisten lomaunelmia tämän poikkeuksellisen tilanteen keskelläkin. Aurinkomatkojen kotimaan matkat yhdistää helpon ja luotettavan pakettilomailun ja Lapin ja Rukan lomakeskusten monipuoliset aktiviteetit ja luontoelämykset. Tuomalla uudet kotimaan kohteet valikoimiimme voimme yhdessä kantaa kortemme kekoon kotimaisen matkailun puolesta, sanoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).

Lue seuraavaksi