1. yle.fi
  2. Uutiset

Sotkamon Jymy varmisti ensimmäisen Superpesiksen suomenmestaruuden tälle syksyä – "viisikko" tavoittelee harvinaista tuplamestaruutta

Osa Jymyn poikien Superpesiksen mestareista on merkittävässä roolissa myös miesten pelissä.

suomenmestaruus
Aapo Komulainen (vas.) ja Janne Kivipelto
Aapo Komulainen lukkaroi Sotkamon Jymyn mestariksi poikien Superpesiksessä. Lauantaina se on mahdollista myös miesten Superissa. Komulainen ei ole ainoa tuplamestaruutta havitteleva Jymyssä. Kuvassa KPL:n lukkari Janne Kivipelto, joka myös taistelee kullasta lauantaina Sotkamon Hiukassa. Arkistokuva.Lauri Heino / Lehtikuva

Sotkamon Jymyn kultahanat Superissa aukesivat eilen Joensuussa, kun Jymy voitti poikien S (siirryt toiseen palveluun)uperpesiksessä kultaa (siirryt toiseen palveluun).

Joukkue voitti kesän aikana neljästätoista ottelustaan kaikki. Kulta oli toinen peräkkäinen ja yhteensä seitsemäs B-poikien Suomen mestaruus Sotkamoon.

Juhlat eivät tähän lopu sillä Jymyn pelaajista Aapo Komulainen, Kalle Kuosmanen, Konsta Kurikka, Aatu Saastamoinen ja Niko Tuikka ovat mukana myös seuran miesten joukkueessa, joka tavoittelee Suomen mestaruutta ratkaisuottelussa lauantaina.

Viisikolla on mahdollisuus voittaa harvinaisempi tuplamestaruus – kultaa sekä miesten että poikien Superpesiksessä samalla kaudella.

Lisää Kainuun uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

Katso tästä uusimmat koronavirukseen liittyvät tiedot Kainuusta.

Lue seuraavaksi