1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. tartuntataudit

Keskipohjanmaa: KPK Yhtiöiden työntekijällä koronatartunta – altistuneet testiin ja etätöihin, Kokkolan tiloissa tehostetaan siivousta

Muihin toimenpiteisiin ei ryhdytä ennen testitulosten selviämistä.

Tartuntataudit
Kuvakaappaus KPK Yhtiöiden nettisivusta.
KPK Yhtiöt on mediatalo, joka muun muassa julkaisee Keskipohjanmaa-lehteä ja joukkoa paikalis- ja kaupunkilehtiä.Yle

Toinen viikonloppuna Kokkolassa viikonloppuna todetuista koronatartunnoista on KPK Yhtiöiden työntekijällä. Altistuneet on kartoitettu, ja he ovat etätöissä. Asiasta kertoo konserniin kuuluva Keskipohjanmaa-lehti verkkosivuillaan (siirryt toiseen palveluun).

Kokkolassa kaksi uutta koronatapausta: koululaisen tartuntaan liittyy joukkoaltistuminen – altistuneita kymmeniä

Kaikille yhtiöiden Kokkolan-toimipisteessä työskenteleville kerrottiin asiasta suunnuntaina, ja altistuneet testataan viimeistään tänään maanantaina.

Toimitusjohtaja Mikko Luoma ei osaa arvioida, kuinka moni on altistunut.

Etätyö on ollut yhtiössä mahdollista keväästä asti. Myös liikkumista toimipisteiden välillä pyritään välttämään. Kokkolan toimipisteessä on tehostettu siivousta.

Muihin toimenpiteisiin ei ryhdytä, ennen kuin testitulokset saadaan. Jos uusia tartuntoja ei tule, yhtiössä jatketaan työntekoa nykymallilla.

Luoma kiittelee verkkosivuilla julkaistussa jutussa yhteistyötä Soiten kanssa. Valmiiden toimintamallien ansiosta työnantajan on ollut helppo reagoida ja hoitaa asiaa.