Hyppää sisältöön

Lonely Planet rankkasi Rovaniemen Euroopan parhaaksi talvimatkailun kohteeksi

Rovaniemen taakse Euroopan talvimatkakohteista jäivät muun muassa Saksan ja Itävallan joulumarkkinat, Ruotsin Abisko ja Kreikan Ateena.

Joulupukin, porojen ja lumen lisäksi matkailusivusto mainitsee Rovaniemeltä museo-tiedekeskus Arktikumin.

Maailman tunnetuimpiin matkailumedioihin lukeutuva Lonely Planet pitää Rovaniemeä Euroopan parhaimpana talven matkakohteena.

Lonely Planet muistuttaa Rovaniemen olevan Joulupukin virallinen kaupunki, jossa vanhan valkoparran tapaamisen lisäksi voi kokea lunta ja poroja. Lisäksi sivusto vinkkaa vierailemaan museo ja tiedekeskus Arktikumissa, jossa voi tutustua tarkemmin pohjoisen ihmisten elämään.

Lonely Planetin listalla Rovaniemen taakse Euroopan talvimatkakohteista jäivät muun muassa Saksan ja Itävallan joulumarkkinat, Ruotsin Abisko ja Kreikan Ateena.

Matkailusivusto huomauttaa, että Suomessa talvilämpötila on pakkasen puolella, joten Lappiin suuntaavien on syytä pakata laukkuihin riittävästi lämmintä talvivaatetta.

Lonely Planet tuli alun perin tunnetuksi matkaoppaistaan mutta julkaisee nykyään laajasti matkailualan sisältöä verkossa. Oman ilmoituksensa mukaan se tavoittaa verkossa ja mobiilissa jopa satoja miljoonia matkailijoita.