1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. verkkosivustot

Lappeenrantaan suunnitelluille jääareenalle ja sisäliikuntahallille on avattu oma verkkosivusto

Verkkosivuston kautta kuka tahansa pääsee tutustumaan monitoimiareenan vaihtoehtoihin ja sisäliikuntahallin suunnitelmiin.

verkkosivustot
Havainnekuvassa monitoimiareena uk-areenan vieressä Kisapuistossa.
Havainnekuvassa monitoimiareena UK-areenan vieressä Kisapuistossa.Aihio Arkkitehdit Oy

Lappeenrannassa on tarkoitus tämän syksyn aikana päättää jääareenan tulevaisuudesta ja uudesta sisäliikuntahallista.

Kaikkia hankkeista kiinnostuneita varten on Lappeenrannan kaupunki avannut oman verkkosivuston.

Verkkosivuston kautta kuka tahansa pääsee tutustumaan monitoimiareenan vaihtoehtoihin ja sisäliikuntahallin suunnitelmiin.

Asiasisältö perustuu hankkeiden asiantuntijatyön loppuraportteihin sekä monitoimiareenan osalta myös FCG:n laatimaan monitoimiareenan yhteiskunnallisten ja taloudellisten vaikutusten arviointiin.

– Päivitämme verkkosivustolle myös eri tahoilta pyydettyjä lausuntoja, jotta kaikki materiaali löytyisi kätevästi yhdestä paikasta, sanoo projektijohtaja Ilkka Oksman.

Sivusto sijaitsee osoitteessa areenalappeenranta.fi (siirryt toiseen palveluun). Sivustolle pääsee myös kaupungin etusivun www.lappeenranta.fi (siirryt toiseen palveluun) kautta.

Sisäliikuntahallia käsittelevään osuuteen pääsee myös suoraan https://areenalappeenranta.fi/sisaliikuntahalli (siirryt toiseen palveluun)

Hanke- ja vaihtoehtoesittelyjen lisäksi verkkosivustolla pidetään Usein kysyttyä -palstaa, johon voi lähettää kysymyksiä nimettömänä.

Lue seuraavaksi