Hyppää sisältöön

Joe Bidenin kampanja poistaa väliaikaisesti negatiiviset Trump-mainokset – Trumpin kampanja jatkaa vanhalla tyylillään

Entinen presidentti Barack Obama toivotti Trumpeille pikaista paranemista. Näin teki myös Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un .

Vielä ei ole tiedossa, miten Donald Trumpin koronatartunta vaikuttaa Yhdysvaltain presidentinvaaleihin. Kuva: AOP

Yhdysvalloissa demokraattisen puolueen presidenttiehdokkaan Joe Bidenin kampanja poistaa väliaikaisesti negatiiviset mainokset Donald Trumpista.

Kampanjaorganisaatio ei halua pyörittää kielteisiä mainoksia presidentistä tämän sairastuttua covid-19-tautiin. Asiasta kertoi uutistoimisto Reuters.

Trumpin kampanjan viestintäpäällikkö Tim Murtaugh puolestaan totesi CNN:n (siirryt toiseen palveluun) mukaan, ettei se aio ottaa mallia Bidenin vaalitiimistä ja vetää negatiivista mainontaansa eetteristä.

– Biden käytti puhettaan Michiganissa hyökätäkseen toistuvasti presidenttiä vastaan sosiaaliturvan, talouden ja työpaikkojen muodostamisen osalta, kampanjan edustaja Tim Murtaugh perusteli päätöstä uutiskanavalle.

– Nyt Biden haluaa tunnustusta jalomielisyydestä?

Obama kommentoi Trumpin tilannetta Twitterissä

Trumpin koronatartuntaa on kommentoinut Twitterissä myös entinen presidentti Barack Obama. Obama totesi, että vaikka Yhdysvalloissa ollaan kovilla panoksilla keskellä poliittista taistelua, on syytä muistaa, että "me kaikki olemme amerikkalaisia."

– Olemme kaikki ihmisiä. Haluamme kaikkien olevan terveitä huolimatta siitä, mihin puolueeseen kuulumme, kirjoitti Obama.

Entinen presidentti kertoi myös toivovansa puolisonsa Michelle Obaman kanssa pikaista paranemista niin Trumpeille kuin kaikille koronavirustartunnan saaneille. Lisäksi hän kirjoitti toivovansa, että jokainen koronaan sairastunut saa Yhdysvalloissa tarvitsemaansa hoitoa.

Niin ikään pikaista paranemista Trumpille ja hänen puolisolleen toivotti Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un .

– Hän vilpittömästi toivoi, että he toipuisivat mahdollisimman pian, kertoo Pohjois-Korean valtiollinen KCNA-uutistoimisto.

.
.