Hyppää sisältöön

Aurinkomatkojen tunturikohteista kaksi ylitse muiden – osa suosituimmista lähdöistä jo loppuunmyyty

Ensimmäisen myyntiviikon aikana, Lapin tunturikohteisiin on myyty useampia satoja matkoja.

Aurinkomatkojen kohteita pohjoisessa Suomessa ovat Ylläs, Saariselkä, Ruka ja Levi. Kuva: Raimo Torikka / Yle

Lapin pakettimatkojen myynti on kiinnostanut suomalaisia yli odotusten. Mari Kanerva Aurinkomatkojen viestinnästä kertoo, että ensimmäisen myyntiviikon aikana pohjoisen Suomen tunturikohteisiin on myyty useampia satoja matkoja.

Kaikkiin neljään tunturikohteeseen on löytynyt kiinnostusta, mutta kaksi on noussut ylitse muiden. Kanerva sanoo, että Saariselkä ja Ruka ovat kiinnostaneet suomalaisia erityisesti. Rukan lomat alkavat aiemmin, jo 10. lokakuuta, kun muut kohteet avataan 21. marraskuuta. Aurinkomatkojen kohteita pohjoisessa Suomessa ovat Ylläs, Saariselkä, Ruka ja Levi.

Suosituimpien lomaviikkojen lähtöjä esimerkiksi joululoma- ja hiihtolomaviikoilla on jo myyty loppuun. Aurinkomatkat tarkasteleekin nyt, voitaisiinko kotimaan kohdetarjontaa vielä kasvattaa.

– Suomalaisia selkeästi kiinnostaa helppo lomailu kotimaassa, Kanerva kertoo.

Aurinkomatkat aloitti pakettimatkojen myynnin Lappiin ja Rukalle 23. syyskuuta. Edellisen kerran valmismatkoja Lappiin oli suomalaisille tarjolla 33 vuotta sitten.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)
Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).
Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).
.
.