1. yle.fi
  2. Uutiset

Arktisen keskuksen johtajaksi haki kahdeksan henkilöä

Harjoittelukoulun johtavan rehtorin pestiin puolestaan haki kuusi henkilöä ja Lapin yliopiston viestintäpäällikön toimeen 13 henkilöä.

Lapin yliopisto
Arktikum on yksi Rovaniemen huippuviikon kokouspaikoista.
Arktinen keskus on Suomen johtava arktisen tutkimuksen keskus Arktikumissa Rovaniemellä. Raimo Torikka / Yle

Lapin yliopiston Arktisen keskuksen johtajan tehtävään haki kahdeksan henkilöä. Hakijat ovat Johanna Ikävalko, Tanja Joona, Timo Koivurova, Katja Lauri, Ari-Pekka Leppänen, Päivi Lundvall ja Monica Tennberg. Yksi hakijoista ei halunnut nimeänsä julkaistavan.

Arktinen keskus on Suomen johtava arktisen tutkimuksen keskus Arktikumissa Rovaniemellä. Arktisen keskuksen johtaja on tulosvastuussa yksiköstä ja sen strategian mukaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Uudelta johtajalta odotetaan vahvaa roolia Arktisen keskuksen kehitystyössä sekä yhteistyön edistämistä tiedekuntien kanssa.

Harjoittelukoulun johtavan rehtorin pestiin puolestaan haki kuusi henkilöä ja Lapin yliopiston viestintäpäällikön toimeen 13 henkilöä.

Hakuaika kaikkiin kolmeen tehtävään päättyi 2. lokakuuta. Kyseiset pestit alkavat 1. tammikuuta 2021.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).

Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).

Lue seuraavaksi