Hyppää sisältöön

Lapin ammattikorkeakoulu valitsi Vuoden alumnin

Lapin ammattikorkeakoulu viettää Alumniviikkoa 5.-9. lokakuuta.

Vuoden alumnin tunnustuksen saaminen edellyttää, että ammattikorkeakoulusta valmistunut on omalla esimerkillään tukenut ammattikorkeakoulun toimintaa ja oman alansa kehitystä. Kuva: Antti Heikinmatti / Yle

Lapin ammattikorkeakoulu on valinnut Vuoden alumniksi rovaniemeläisen Arctic Connect yrityksen perustajan ja toimitusjohtajan, insinööri Toni Kurvisen.

Vuoden alumnin tunnustuksen saaminen edellyttää, että ammattikorkeakoulusta valmistunut on omalla esimerkillään tukenut ammattikorkeakoulun toimintaa ja oman alansa kehitystä.

Kurvinen on tehnyt ammattikorkeakoulun kanssa aktiivista alumniyhteistyötä erityisesti tieto- ja viestintätekniikan koulutuksen osalta jo vuodesta 2006 lähtien, jolloin hän valmistui itse tietotekniikan insinööriksi.

Lapin ammattikorkeakoulu viettää Alumniviikkoa 5.-9. lokakuuta. Sen aikana alumneille järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten esimerkiksi maksuttomia webinaareja verkossa.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä. (siirryt toiseen palveluun)
Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).
Tiedätkö jotain lisää jutun aiheesta? Onko sinulla juttuvinkki tai kysymys? Ota yhteyttä tällä lomakkeella (siirryt toiseen palveluun).