1. yle.fi
  2. Uutiset

Korona-altistuminen pakottaa Alavudella Sulkavakylän koulun etäopetukseen – päiväkoti Sydänkäpy suljetaan kahdeksi viikoksi

Koko Sulkavankylän koulu siirtyy etäopetukseen seuraavien kahden viikon ajaksi.

koronavirus
Uutsivahti-sovelluksen Läheltä-toiminnon esittelykuva

Alavudella sekä Sulkavankylä koululla että päiväkoti Sydänkävyssä tehdään erikoisjärjestelyjä kahden viikon ajaksi korona-altistumisten vuoksi.

Alavudella on tapahtunut viime viikon lopulla joukkoaltistuminen Sulkavankylän koululla yhteen tartuntaketjuun liittyen. Altistuneiden joukossa on useamman luokka-asteen oppilaita ja lisäksi koulun henkilökuntaa. Koko Sulkavankylän koulu siirtyykin varotoimena etäopetukseen kahden viikon ajaksi.

Myös päiväkoti Sydänkävyssä on tämän viikon alussa tapahtunut joukkoaltistuminen. Altistuneiden joukossa on sekä hoidettavia lapsia että henkilökunnan jäseniä.

Sydänkäpy on suljettu kahden viikon karanteenin ajaksi keskiviikosta alkaen. Kaikki altistuneet on tavoitettu ja heitä on informoitu tilanteesta.

Koronavirustartuntojen määrä on viime viikkoina ollut nousussa koko Suomessa ja myös Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella. Useampi tartuntaketju on ulottunut myös Kuusiolinnan toiminta-alueelle.

Lue seuraavaksi