Hyppää sisältöön

Lappeenrannan ja Imatran kaupunkikeskustayhdistykset aktivoivat yrittäjyyttä shoppailupäivien avulla – tavoitteena elävämmät keskustat

Lappeenrannassa ja Imatralla kaupunkikeskustayhdistykset ovat saaneet Etelä-Karjalan liitolta kehittämisrahaa keskustojen elävöittämiseksi. Loppuvuonna ja ensi vuoden alussa luvassa on keskustoja elävöittäviä shoppailutapahtumia.

Lappeenrannan ja Imatran kaupunkikeskustayhdistykset ovat päättäneet auttaa koronan vuoksi kärsineitä yrittäjiä shoppailupäivien avulla. Kuvituskuva. Kuva: Nella Nuora / Yle

Lappeenrannassa ja Imatralla keskustojen yrityksiä halutaan auttaa toipumaan koronatilanteesta ja samalla elävöittää kaupunkien keskustoja.

Kaupunkikeskustayhdistykset Lakes ja Imitsi hakivat yhdessä Etelä-Karjalan liiton kehittämisrahaa.

Rahan avulla järjestetään shoppailupäivät lauantaisin kerran kuukaudessa loka-helmikuussa sekä Imatralla että Lappeenrannassa.

Tavoitteena on aktivoida yritykset mukaan tapahtumiin esimerkiksi omin tarjouksin. Ensimmäiset shoppailupäivät järjestetään jo tulevina viikonloppuina.

Lappeenrannassa ensimmäinen shoppailupäivä toteutetaan lauantaina 24. lokakuuta. Muut tapahtumapäivät ovat lauantai 14.11., lauantai 5.12. ja lauantai 27.2., ellei muutoksia tule.

Imatran shoppailupäivät ovat teemoittain seuraavat: lauantaina 17. lokakuuta Syys shoppailut -iloinen tapahtumapäivä Imatrankoskella, perjantaina 6.11. Hämärän helmiä – valoviikkojen avajais- ja shoppailutapahtuma, la 9.12. Jouluinen shoppailutapahtuma ja la 30.1. Talvinen shoppailupäivä Imatrankoskella.