1. yle.fi
  2. Uutiset

Ristiinan Pallo pyörittää talvikauden Kisakaaren urheilutaloa – seura teki vuokrasopimuksen kaupungin kanssa

Mikkelin kaupunki lopetti Kisakaaren toiminnan ylläpidon viime kesänä.

Ristiina
Spelare sparkar bollen.
Kisakaaren urheilutalo soveltuu esimerkiksi futsalin pelaamiseen. Kuvituskuva.Yle/ Patric Westerlund

Ristiinan pallo pyörittää talvikauden ajan Pellosniemellä sijaitsevaa Kisakaaren urheilutaloa. Seura on tehnyt Mikkelin kaupungin kanssa vuokrasopimuksen urheilutalon toiminnoista. Sopimus on voimassa ensi vuoden huhtikuun loppuun asti ja se koskee urheilutalon tilojen varauksia sekä toiminnan pyörittämistä.

– Seurana olemme tyytyväisiä, että pääsimme kaupungin kanssa yhteisymmärrykseen tämän kauden toiminnan pyörittämisestä. Kisakaari on elintärkeä paikka seuran omalle toiminnalle, painottaa RiPa:n puheenjohtaja Arttu Särkkä.

Jalkapallo- ja futsaltoimintaa harjoittavalle Ristiinan Pallolle urheilutalo on etenkin juniorijoukkueiden talviharjoittelun kannalta tärkeä paikka.

Kaupunki lopetti Kisakaaren toiminnan ylläpidon viime kesänä, johon mennessä piti olla valmiina malli urheilutalon uudesta omistuspohjasta sekä toimintojen jatkamisesta. Korona kuitenkin sotki aikataulut, joiden myötä uuden omistusmallin pohdinnat ja päätökset ovat lykkääntyneet.

Myös kaupungilla ollaan tyytyväisiä löytyneeseen ratkaisuun.

– Tavoitteena on edetä kohti pysyvämpää ratkaisua, mikä katsotaan yhteistyössä läpi tämän sopimuskauden aikana, sanoo palvelujohtaja Linda Asikainen Mikkelin kaupungilta.

Kisakaaren liikuntasali soveltuu esimerkiksi futsalin, salibandyn, koripallon, lentopallon, sulkapallon tai tenniksen pelaamiseen. Kisakaaressa järjestetään myös tansseja, jotka ovat nyt tauolla koronatilanteen vuoksi vuodenvaihteeseen saakka. Lisäksi urheilutalosta löytyy kuntosali.

Lue seuraavaksi