1. yle.fi
  2. Uutiset

Auto ajoi omakotitalon seinään Loimaalla – nuorta kuskia epäillään muun muassa rattijuopumuksesta

Lounais-Suomen poliisi epäilee nuorta kuskia useista liikennerikkomuksista.

Loimaa
Logo Turun pääpoliisiaseman ovessa.
Kalle Mäkelä / Yle

Henkilöauto ajautui keskiviikon ja torstain välisenä yönä omakotitalon seinään Loimaalla, kertoo Lounais-Suomen poliisi.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että hälytys tehtävästä tuli puoli neljän aikaan aamuyöllä. Poliisille selvisi paikan päällä, että auto oli ajanut Loimaan keskustan suunnasta pois päin kovaa vauhtia ja ajautunut oikealle kaartuvassa mutkassa maastoon.

Auto oli kulkenut peräti 80 metrin matkan maastossa ennen kuin oli tömännyt omakotitalon seinään. Rytäkässä oli kaatunut useampi puu. Autoa kuljetti 2000-luvulla syntynyt mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta.

– Mies puhalsi poliisin alkometriin 0,66 mg/l. Auton kyydissä oli 3 matkustajaa. Kuljettaja ja matkustajat kuljetettiin sairaalaan tarkistuttamaan vammansa, kertoo poliisi.

Poliisi epäilee miehen syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Auton kyydissä matkustajana olleen 2000-luvulla syntyneen lohjalaisen miehen epäillään syyllistyneen kulkuneuvon luovuttamiseen juopuneelle.

Lue seuraavaksi