1. yle.fi
  2. Uutiset

Riihimäen lukio etäopetuksessa ensi viikon loppuun

Riihimäki odottaa vielä maakunnan koronanyrkin arviota, ennen kuin ottaa kantaa valtioneuvoston tänään kertomiin suosituksiin.

etäopetus
Graniittinen vaakuna kaupungintalon seinässä
Sari Törmikoski / Yle

Riihimäen lukio jatkaa toimintaansa etäopetuksessa 25. lokakuuta asti. Kaupunki arvioi ensi viikon aikana mahdollisuuksia osittaiseen lähiopetukseen palaamiseen.

Lukio tiedottaa Wilman kautta opiskelijoita tuntien sisällöstä. Etäopetusviikon aikana opiskelijoilla ei ole mahdollisuutta ruokailla koululla.

Riihimäen kaupungilla on voimassa vahva etätyösuositus 1. marraskuuta asti. Riihimäen kaupunki tarkastelee etätyösuosituksen jatkoa perjantaina 16. lokakuuta, kun maakunnallinen ns. koronanyrkki on arvioinut ja valmistellut valtioneuvoston suositusten pohjalta omat suosituksensa.

Muihinkin valtioneuvoston tänään kertomiin suosituksiin Riihimäki ottaa kantaa vasta maakunnallisen koronanyrkin arvion jälkeen. Suosituksista lisää myös valtioneuvoston verkkosivulla (siirryt toiseen palveluun).

Maakunnallinen pandemiaryhmä jatkoi tänään etätyösuosituksen ja toisen asteen etäopetuksen suosituksen voimassaoloa 8. marraskuuta saakka. Myös valtakunnallisesti etätyösuositus on voimassa toistaiseksi.

Lue seuraavaksi