1. yle.fi
  2. Uutiset

Työntekijällä koronatartunta Prisma Hämeenlinnassa – altistuneet on asetettu karanteeniin

Sairastunut työntekijä ei ole ollut varsinaisissa asiakaspalvelutilanteissa.

koronavirus
Prisman ostoskärryjä
Hämeenlinnan Prismassa 7.–12. lokakuuta asioineita kehotetaan tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan testiin, jos heillä ilmenee koronaan viittaavia oireita.Ismo Pekkarinen / AOP

Hämeenlinnan Prisman henkilökunnan jäsenellä on todettu koronavirustartunta. Paikalliset terveysviranomaiset ovat arvioineet tilanteen ja asettaneet mahdollisesti koronavirukselle altistuneet henkilöt karanteeniin.

Koronaan sairastunut työntekijä on työskennellyt lieväoireisena eli tässä tapauksessa lievästi päänsärkyisenä 7.–12. lokakuuta välisenä aikana.

Työntekijä ei ole ollut varsinaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Hän on käyttänyt kasvosuojainta aina asiakastiloissa työskennellessään. Osuuskauppa Hämeenmaan tiedotteen mukaan koronapositiiviseksi todetun työntekijän ainoa oire on ollut lievä päänsärky, joka ei ole koronavirustartunnan tyypillinen oire.

Osuuskauppa Hämeenmaan koko henkilöstö on ohjeistettu käyttämään kasvosuojaimia asiakastiloissa työskennellessään niiden sairaanhoitopiirien alueella, joissa koronavirusepidemia on kiihtymis- tai leviämisvaiheessa. Kanta-Hämeessä ollaan epidemian kiihtymisvaiheessa.

Marketissa 7.–12. lokakuuta asioineita kehotetaan tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan testiin, jos heillä ilmenee koronaan viittaavia oireita.

Lue seuraavaksi