1. yle.fi
  2. Uutiset

Trump ja Biden kohtaavat yöllä viimeisessä väittelyssä – millaista kyytiä on luvassa? Chattaa Ylen kirjeenvaihtajien kanssa

Kello 20 alkavassa chatissa voit esittää kysymyksiä Mika Hentuselle ja Iida Tikalle.

USA:n vaalit 2020
Kirjeenvaihtajat Iida Tikka ja Mika Hentunen.
Ylen kirjeenvaihtajat Iida Tikka ja Mika Hentunen osallistuvat chattiin Washingtonista. C.C. Gong, Hans-Peter Dhuy / Yle

Perjantaiyönä Suomen aikaa Yhdysvalloissa starttaa presidentti Donald Trumpin ja haastaja Joe Bidenin viimeinen tv-väittely, johon on ladattu energiaa kahden debatin edestä. Edellinen vaaliväittelyhän peruttiin Trumpin koronatartunnan takia.

Tule mukaan jännittämään kanssamme Trumpin ja Bidenin kohtaamista jo etukäteen! Chatissa torstai-iltana kysymyksiin vastaavat Ylen Yhdysvaltain-kirjeenvaihtajat Mika Hentunen ja Iida Tikka.

Avaamme chatin kello 20, ja se on auki kello 21:een asti. Pääset chattiin osoitteessa chat.yle.fi (siirryt toiseen palveluun), ja viestejä voit lähettää Yle Tunnuksella.

Keskustella voi vaikkapa siitä, mistä Trump ja Biden väittelyssä todennäköisesti vääntävät. Tai siitä, millaista on ollut seurata poikkeuksellista vaalivuotta paikan päällä suomalaisin silmin. Entä mitä merkitystä suomalaisille on sillä, jatkaako Trump vai voittaako Biden?

Keskustelu halutaan pitää rakentavana, ja siksi viestit esimoderoidaan. Nostamme hyviä yleisökysymyksiä kirjeenvaihtajien vastattavaksi.

Itse vaaliväittelyä voit seurata perjantaina aamuyöllä kello 4 alkaen Ylen nettisivuilla ja Yle Areenassa.

Tervetuloa mukaan!

Tilaa tärkeimmät uutiset USA:n vaaleista 2020
Lue seuraavaksi