Hyppää sisältöön

Huumeratti poliisin haaviin keskellä päivää Rovaniemellä – jäi uudestaan kiinni rysän päältä yrittäessään yöllä varastaa skoottereita

Sama mies työllisti poliisia Rovaniemellä viikonloppuna.

Poliisi sai lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ilmoituksen, jonka mukaan tummiin pukeutunut, skootterilla saapunut mies taluttaa Urheilukadulla kahta skootteria. Kuva: Matias Väänänen / Yle

Poliisi pysäytti lauantaina päivällä autoilijan Korkalovaarassa. Miehen todettiin olevan auton ratissa huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Tapahtumasta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisi sai lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ilmoituksen, jonka mukaan tummiin pukeutunut, skootterilla saapunut mies taluttaa Urheilukadulla kahta skootteria. Poliisille selvisi paikan päällä, että kyseessä oli sama, aiemmin päivällä ratista narahtanut mies. Mies oli saapunut paikalle anastetulla skootterilla ja hän yritti anastaa myös toista skootteria.

Miehellä oli mukanaan murtovälineitä sekä pieni määrä huumausainetta. Mies otettiin kiinni ja häntä epäillään muun muassa moottoriajoneuvon käyttövarkaudesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

.
.