1. yle.fi
  2. Uutiset

Jussi Halla-aho TV1:n Ykkösaamussa: Mitä haluat kysyä?

TV:1n Ykkösaamussa lauantaina kello 10.05 alkaen on vieraana perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho. Aiheena mm. kuntavaalit.

Perussuomalaiset
Jussi Halla-aho
Jussi Halla-ahoMikko Ahmajärvi / Yle

Yhdysvallat on hyvin jakautunut kansakunta, kuten presidentinvaalien tuloksesta voi nähdä. Mitä jakautumisesta voi seurata, jos railo syvenee entisestään?

Mitä Suomen pitäisi tavoitella seuraavan neljän vuoden aikana USA-suhteissaan? Millainen Yhdysvaltain harjoittama politiikka Venäjän kanssa olisi seuraavan neljän vuoden aikana Suomen etu?

Hallitus julkaisi runsas viikko sitten ulko- ja turvallisuuspoliittisen selonteon, jossa Suomi edelleen pitää tärkeänä sitä, että ovi Natoon pysyy auki. Mitä mieltä suuren oppositiopuolueen puheenjohtaja on Nato-linjauksesta?

Wienissä neljä ihmistä kuoli ampumiseen maanantaina. Viime viikolla Nizzassa veitsi-iskussa menehtyi kolme ihmistä ja lokakuun alussa Pariisissa tapettiin opettaja tämän näytettyä oppilaille profeetta Muhammedin pilakuvia. Kaikissa iskuissa epäillyillä tekijöillä on yhteyksiä jihadisteihin. Miksi ääri-islamistit näyttävät aktivoituneen juuri nyt?

TV1:n Ykkösaamun vieraana lauantaina 7.11. kello 10.05 on perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-Aho. Seija Vaaherkumpu haastattelee.

Halla-aholle voi lähettää kysymyksiä joko sähköpostitse TV1.ykkosaamu@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Lue seuraavaksi