1. yle.fi
  2. Uutiset

Imatran Pallo-Veikot solmi yksivuotisen sopimuksen Siilinjärven pesiksen kasvatin kanssa – Eino Puustinen aloittaa kolmannen superpesiskautensa opiskeluista tutussa maakunnassa

Siilinjärven Pesiksen kasvatti, pian 24-vuotias Eino Puustinen on IPV:n tuorein pelaajavahvistus. Ulkopelissä hän pelaa polttajana.

pesäpallo
Imatran Ukonniemen uusi stadion on vetänyt väkeä hyvin tänä kesänä
Imatran Pallo-Veikot saa ensi kaudeksi jälleen uuden pelaajan, kun Siilinjärveltä saapuu pian 24-vuotias Eino Puustinen.Yle Lappeenranta

Miesten superpesiksessä pelaava Imatran Pallo-Veikot on solminut yksivuotisen sopimuksen Siilinjärven Pesiksen kasvatin Eino Puustisen kanssa.

Pian 24-vuotiaalle Eino Puustiselle on kertynyt superpesiksen runkosarjassa otteluita 52, joissa hän on lyönyt 7 ja tuonut 11 juoksua.

Kärkilyöntejä vaihtajana toimiva Puustinen on lyönyt 109. Ulkopelissä Puustinen on polttaja.

Eino Puustinen on opiskelujensa takia asunut jo useamman talven Lappeenrannassa.

Tavoitteena Puustisella on ottaa IPV:ssä askel uudelle tasolle.

– Sarjan vaatimustaso on nyt nähty ja kaksi vuotta opeteltu, mitä pelaaminen on Superpesiksessä. Ensimmäisiin kausiin Superpesiksessä en voi olla kovin tyytyväinen. En ole päässyt sille tasolle jolle haluan, mutta se asia on tarkoitus korjata tulevana kesänä, Puustinen sanoo IPV:n tiedotteessa.

Lue seuraavaksi