Hyppää sisältöön

Vastaamon hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Heini Pirttijärvi – toiminut aiemmin Esperi Caren johdossa

Potkut saanutta toimitusjohtaja Ville Tapiota väliaikaisesti paikannut Tuomas Kahri jää pois Vastaamon hallituksesta.

Vastaamon hallituksen uusi puheenjohtaja Heini Pirttijärvi kuvattuna vuonna 2019. Kuva: Yle

Psykoterapiakeskus Vastaamon hallitukselle on valittu uusi puheenjohtaja, kauppatieteiden maisteri Heini Pirttijärvi.

Pirttijärvi toimii myös toistaiseksi Vastaamon toimitusjohtajana. Aiempi toimitusjohtaja, Vastaamon perustaja Ville Tapio irtisanottiin toimitusjohtajan paikalta tietomurtokriisin seurauksena.

Sen sijaan Vastaamon hallituksen aiempi puheenjohtaja ja operatiivisen vastuun väliaikaisesti ottanut Tuomas Kahri jää pois hallituksesta. Kahri edusti psykoterapiayhtiön hallituksessa Vastaamon pääomistaja PTK Midco oy:ta. Hänen lisäkseen hallituksesta jäävät pois myös kaksi muuta pääomistajan edustajaa.

Vastaamo kertoo asiasta tiedotteessa.

Hallituksen uusi puheenjohtaja Heini Pirttijärvi on toiminut hoivayhtiö Esperi Caren varatoimitusjohtajana. Vuonna 2019 Pirttijärvi siirtyi Esperillä virkaa tekeväksi toimitusjohtajaksi, kun hoivayhtiön aiempi toimitusjohtaja Maija Aarnio-Isohanni irtisanoutui tehtävästä hoivaskandaalin seurauksena.

Pirttijärvi on toiminut myös eläinlääkäriketju Evidensian toimitusjohtajana ja Stockmann-konsernin henkilöstöjohtajana.

– Uskon, että kokemuksestani on apua, kun etsimme (Vastaamon tietomurron jälkeiseen) tilanteeseen ratkaisuja. Hallitus on sitoutunut tekemään kaikkensa asiakkaiden luottamuksen vahvistamiseksi ja tietomurron kohteeksi joutuneiden asiakkaiden tukemiseksi, Pirttijärvi toteaa tiedotteessa.

Vastaamon hallituksen uudeksi jäseneksi on nimetty myös asianajaja Vesa Silaskivi, joka on Vastaamon mukaan työskennellyt vastaavissa tehtävissä suurissa kotimaisissa yrityksissä vaikeiden muutosten aikana.

Vastaamo kertoo ulkopuolisten asiantuntijoiden tarkastaneen sähköiset järjestelmät ja vahvistaneen niiden suojauksia.