Hyppää sisältöön

Liisa-myrsky työllisti Etelä-Karjalan pelastuslaitosta 60 vahingontorjuntatehtävässä – kaatuneita puita ja irronneita kattopeltejä

Etelä-Karjalan pelastuslaitos miehitti Liisa-myrskyn vuoksi johtokeskuksensa ja raivaustöihin osallistui päätoimisen henkilöstön lisäksi sopimuspalokuntia ympäri Etelä-Karjalaa. Myrsky laantui illan mittaan.

Liisa-myrsky kaatoi Lappeenrannassa kaksi joulukuusta – toisen Joutsenon ja toisen Lauritsalan torilla. Kuva: Ville Toijonen / Yle

Eilinen Liisa-myrsky työllisti Etelä-Karjalan pelastuslaitosta 60 vahingontorjuntatehtävässä.

Myrsky aiheutti pääsääntöisesti yksittäisten kaatuneiden puiden raivauksia. Pelastuslaitosta työllistivät myös irronneet kattopellit.

Liisa-myrskyn raivaustöihin osallistui päätoimisen henkilöstön lisäksi sopimuspalokuntia ympäri Etelä-Karjalaa.

Syysmyrsky laantui tortai-illan mittaan ja Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen tehtäväsuma helpotti iltakuuden jälkeen.

Etelä-Karjalan pelastuslaitos miehitti johtokeskuksensa Liisa-Myrskyn vuoksi, ja purki miehityksen illalla, kun myrsky alkoi helpottaa.

Joutsenon ja Lauritsalan torilla joulukuuset kaatuivat maahan myrskyn voimasta, ja ne nostetaan pystyyn tänään perjantaina.

Kova tuuli sai myös sähköt katkeamaan eri puolilla Etelä-Karjalaa. Joitakin sähkökatkoja oli vielä perjantaiaamuna korjaamatta esimerkiksi Savitaipaleella.