Hyppää sisältöön

Ex-tangokuningas Marko Maunuksela yllätettiin omalla hevilogolla: “Tämä pitää ottaa käyttöön!”

Iskelmä- ja tangosuosikin nuoruuteen kuului myös raskaampi musiikki.

Marko Maunuksela sai oman hevilogon: "Tämä pitää ottaa käyttöön!"
Marko Maunuksela sai oman hevilogon: "Tämä pitää ottaa käyttöön!"

Vuoden 2010 tangokuningas Marko Maunuksela palkittiin tiistaina Kullervo Linna -palkinnolla yhdessä artistikollegansa Esa Elorannan kanssa. Palkinto jaetaan vuosittain tunnustukseksi kotimaisen viihde- ja tanssimusiikin ansioista. Oman musiikkinsa lisäksi Maunuksela levittää kotimaisen iskelmän ilosanomaa Radio Suomen Paikka auringossa -ohjelmassa, jota hän juontaa kolme kertaa viikossa.

Tiistai-iltana Maunuksela paljasti Puoli seitsemän -ohjelmassa, että nuorempana hänelle maistui iskelmän lisäksi raskaampikin musiikki.

– Eihän sitä ole voinut nuoruuttaan ja teiniyttään elää ilman hevimusiikkia, vaikka olen sellainen piiloiskelmäfani ollut aina.

Sen verran vahvasti hevimusiikki on Maunukselan elämään vaikuttanut, että hänellä on monien ikätoveriensa tavoin ollut farkkuliivi, johon hän on kirjoittanut mielestään parhaiden bändien nimiä.

– Tai en edes tiedä, olivatko ne parhaita bändejä, mutta niillä oli hienoimmat logot.

Tästä innostuneena juontajat Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen yllättivät Maunukselan lahjoittamalla hänelle oman hevilogon. Metallintuoksuinen logo on saanut inspiraationsa 1980-luvulla kultakauttaan eläneen yhdysvaltalaisen W.A.S.P. -yhtyeen kuvastosta.

– Oi! Mahtava! Hevi-Marko. Tämä pitää ottaa kyllä käyttöön, Maunuksela kommentoi logoa tuoreeltaan.

Katso Marko Maunukselan koko haastattelu Yle Areenassa:

.
.