1. yle.fi
  2. Uutiset

Lapsiperheiden ja nuorten koronatestauspiste Piekkarilla lopettaa

Testauksen päättyminen Piekkarilla johtuu siitä, että ennaltaehkäisevien lapsiperheiden ja nuorten palvelujen kysyntä on lisääntynyt koronatilanteen johdosta.

nuoret
Hoitajalla tehty koronatesti käsissä
Lapsiperheiden ja nuorten koronatestauspiste Pienteollisuustalolla lopettaa toimintansa perjantaina 27. marraskuuta. Sami Takkinen / Yle

Lapsiperheiden ja nuorten koronatestauspiste Pienteollisuustalolla lopettaa toimintansa perjantaina 27. marraskuuta. Tämän jälkeen Rovaniemen lapsiperheet ja nuoret testataan Pulkamontien terveysaseman tai yksityisten palveluntuottajien testauspisteissä. Ajanvaraus Pulkamontien koronatestauspisteeseen tapahtuu sähköisen ajanvarauksen (siirryt toiseen palveluun) kautta.

Testauksen päättyminen Piekkarilla johtuu siitä, että ennaltaehkäisevien lapsiperheiden ja nuorten palvelujen kysyntä on lisääntynyt koronatilanteen johdosta. Rovaniemen kaupunki siirtääkin Piekkarin näytteenotossa olevat terveydenhoitajat takaisin perustyöhön eli raskaana olevien, lasten, koululaisten ja opiskelijoiden lakisääteisiin tehtäviin.

Lue seuraavaksi