1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Rautavaara

Rautavaaralle uudet matkailun verkkosivut

Sivuilta löytyy esittelyjen lisäksi myös verkkokauppa.

Rautavaara
Visitrautavaara -verkkosivujen etusivu
Rautavaaran kunnan matkailusivujen etusivu.Rautavaaran kunta

Rautavaaran kunta on avannut uudet matkailijoille suunnatut verkkosivut. Visitrautavaara-sivuilla esitellään kuvin ja sanoin Rautavaaran matkailukohteita, majoitusta sekä ostospaikkoja.

Sivustolta löytyvät myös kahvilat ja ravintolat sekä paikalliset tapahtumat. Sivuihin linkittyy myös verkkokauppa, josta voi ostaa majoituspaketteja, metsästyslupia tai ohjattuja aktiviteetteja ryhmille.

Uudet sivut on toteutettu Rautavaaran kunnan viime keväänä saamalla Euroopan unionin aluekehitysrahaston hankerahoituksella. Sen valintaperusteena oli koronapandemiasta aiheutuvien haittojen torjunta ja korjaaminen.

Kesän ja syksyn aikana on järjestetty myös matkailun työpajoja, joissa on kehitetty yritysten palveluiden tuotteistamista, markkinointia ja myyntiä.

Kunta on myös saanut Pohjois-Savon liitosta jatkoaikaa ja rahoitusta Live Like a Local in Rautavaara -hankkeelle, jolla matkailua kehitetään myös vuonna 2021.

Ensi vuonna kehittäminen painottuu erityisesti talvimatkailuun, matkailutoimijoiden verkostoitumiseen oman kunnan ulkopuolelle sekä Tiilikkajärven kansallispuistoon linkittyvien palvelujen kehittämiseen.

Lue seuraavaksi