1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Teatteri

Koronarajoitukset hiljentävät Tampereen isojen teatterien loppukautta

Työväen teatteri peruuttaa loppuvuoden esitykset, Tampereen Teatteri striimaa osan esityksistä ja osan peruu.

Teatteri
Auvo Vihro Hamletin isän haamuna neuvoo Hamletia, Saska Pulkkista. Kitaristi, säveltäjä Jarmo Saari soittaa taustalla.
Shakespearen klassikko Hamlet sai ensi-iltansa rockmusikaalina Työväen teatterissa syyskuussa. Auvo Vihro on Hamletin isä ja Saska Pulkkinen Hamlet. Kitaristi, säveltäjä Jarmo Saari soittaa taustalla. Kirsi Matson-Mäkelä / Yle

Tampereen Työväen Teatteri peruuttaa kaikki loput tämän vuoden näytökset koronan vuoksi.

Tampereen Teatteri keskeyttää yleisötilaisuuksien järjestämisen 30.11.–21.12.2020. Osa Tampereen Teatterin teatteriesityksistä perutaan kokonaan, osa esityksistä lähetetään striimattuna kotisohvalle.

Tampereen Teatteri kertoi jo viime viikolla verkkoesityksistä. Esimerkiksi näytelmä Saiturin joulu tehdään niin sanottuna livestriiminä.

Tampereen Teatteri on yhteydessä peruttujen esitysten asiakkaisiin. Perutut liput voi vaihtaa striimattaviin esityksiin, kevään esityksiin, lahjakorttiin tai saada rahat takaisin.

Rahat tai lahjakortti

Työväen Teatteri palauttaa rahat jo ostetuista lipuista takaisin. Ne voi vaihtaa myös lahjakortiksi, joka on voimassa pitkälle ensi vuoteen. Teatterista luvataan olla yhteydessä suoraan kaikkiin niihin, jotka ovat jo ehtineet ostaa tai varata lippuja loppuvuoden näytöksiin.

Työväen Teatteri ilmoittaa pidentävänsä myös tämän vuoden loppuun voimassa olevien lahjakorttien voimassaoloa automaattisesti vuoden 2121 loppuun asti.

Lue seuraavaksi