1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. joululaulut

Kauneimmat joululaulut -vihko jaetaan jokaiseen kotiin Tampereella – 48-vuotisen perinteen ei haluta katkeavan koronaan

Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut -tapahtumilla kerätään rahaa maailman lapsille.

joululaulut
Kauneimmat joululaulut vihkoja
Joululauluvihko jaetaan joka talauteen Tampereella Silta-lehden välissä.Tampereen seurakunnat

Tampereen seurakuntayhtymä ja Suomen Lähetysseura antavat tänä vuonna joululahjan tamperelaisille: Kauneimmat joululaulut -vihko jaetaan kaupunkilaisille suoraan kotiin. Lauluvihko löytyy Silta-lehden välistä.

Kauneimmat joululaulut on yksi suomalaisten rakkaimmista jouluperinteistä. Siihen liittyvällä keräyksellä autetaan maailman lapsia.

– Lähetysseurassa pidetään kiinni siitä, että poikkeuksellisenakin vuonna jokaisella olisi mahdollisuus osallistua. Ainakin Tampereella on nyt jokaisella mahdollisuus olla mukana eikä 48-vuotinen perinne katkea, sanoo varainhankinnan päällikkö Hanna Kalanne Suomen Lähetysseurasta tiedotteessa.

Tampereella on vuosittain järjestetty runsaat 50 joululaulutilaisuutta, ja kirkot ja seurakuntatilat ovat olleet täynnä väkeä myös lukuisissa konserteissa ja hartaushetkissä.

Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksia esitetään nyt verkossa, kun koronarajoitukset kiristyivät Tampereella joulukuun alussa. Jokainen voi laulaa kotisohvalla verkkolähetyksen mukana tai muuten vain läheisten kanssa.

Suomen Lähetysseura järjestää koko Suomen Kauneimmat joululaulut -tapahtuman ilman yleisöä sunnuntaina 13. joulukuuta kello 18. Suoratoisto esitetään Suomen Lähetysseuran YouTube -kanavalla ja Facebook-sivulla.

Lahjoituksen voi tänä vuonna tehdä verkossa tai puhelimitse.

Tästä jutusta voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pirkanmaalla.

Lisää Pirkanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

Lue seuraavaksi