Hyppää sisältöön

Katja Ståhl paljasti suorassa lähetyksessä käsivartensa, jota koristi THL:n Mika Salmisen kuva: "Tulee turvallinen olo"

Katja Ståhl kertoi Puoli seitsemän -ohjelmassa myös uudesta kirjaprojektistaan.

Katja Ståhl fanittaa THL:n tutkimusprofessori Mika Salmista
Katja Ståhl fanittaa THL:n tutkimusprofessori Mika Salmista

Toimittaja Katja Ståhl tunnetaan heppahulluna, joka viettää useita tunteja päivässä tallilla. Nyt hevosharrastus ulottuu myös kirjallisuuden puolelle, sillä Ståhlilta on tulossa hevosaiheinen kirja vuodenvaihteen jälkeen.

– Se kertoo minun hevoselämäntarinani. Olin kuutisenvuotias, kun tulin hevoshulluksi Aulangolla ja nyt olen yhtäkkiä kahden ja puolen hevosen omistaja. Siitä minä haaveilin ensimmäisestä päivästä lähtien ja nyt elän tätä glamöröösiä huippuelämää, hän sanoi.

Yllättävä veto nähtiin lähetyksen lopulla, kun Ståhl yllätti käärimällä hihansa ylös ja paljastamalla ihossaan olevan kuvan.

– Tämä liittyy kansanterveyteen ja Mika Salmiseen, koska hän aina kertoo asianmukaisesti, miten asiat menee, Ståhl pohjusti ja paljasti käsivarrestaan löytyvän kasvokuvan THL:n tutkimusprofessori Mika Salmisesta.

Ensin Ståhl juksasi juontajia, että kyseessä on tatuointi, mutta paljasti sitten, että kyseessä oli valokuvantarkka siirtokuva.

– Terveisiä Sosiaali- ja terveysministeriöön, tämä on siirtokuva, mutta kun minä tällaisen näin, niin ilmoitin välittömästi, että haluan samanlaisen. Minulla tulee aina niin rauhallinen ja turvallinen olo, kun kuulen, että Mika Salminen puhuu, Ståhl avasi.

Katso koko lähetys Areenasta:

.
.