1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. jumalanpalvelus

Sallassa asukkaita on voinut altistua koronavirukselle jumalanpalveluksessa

Altistumista kirkkokahvi-tilaisuudessa ei ole todettu.

jumalanpalvelus
Henkilö pitää virsikirjaa kädessään.
6. joulukuuta sanajumalanpalveluksessa mukana olleita pyydetään tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan lievissäkin oireissa koronavirustestiin.Pentti Palmu / Yle

Sallan evankelisluterilaisen seurakunnan sanajumalanpalveluksessa sunnuntaina 6. joulukuuta käyneitä on voinut altistua koronavirukselle. Asiasta tiedottaa Sallan johtava lääkäri Paula Kaakkurivaara.

Altistuneiden kartoitus sanajumalanpalveluksen osalta on tehty ja karanteeneista on ilmoitettu asianosaisille. Altistumista kirkkokahvi-tilaisuudessa ei ole todettu. Tuolloin 6. joulukuuta sanajumalanpalveluksessa mukana olleita pyydetään tarkkailemaan oireitaan ja hakeutumaan lievissäkin oireissa koronavirustestiin.

Sallan sosiaali- ja terveyskeskuksen matalan kynnyksen koronavirusnäytteenotto toimii kaikkina viikonpäivinä klo 07.30-20.00 ja aika varataan numerosta 045 665 3454.

Kuntalaisia pyydetään tarkasti noudattamaan ohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemisestä eli huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta, pitämään turvavälit ja käyttämään kasvomaskia kaikissa julkisissa sisätiloissa, joissa turvavälejä ei voida pitää.

Lue seuraavaksi