Hyppää sisältöön

RoKi Hockeyn tukikampanjassa mahdollisuus nimetä Lappi Areena ja ostaa jääkiekkoseura

RoKi Hockeyn toiminnassa koronaepidemian kokonaisvaikutus näyttäytyy yli 100 000 euron vähentyneenä liikevaihtona pelikauden 2020-21 osalta.

Tukikampanjassa vaihtoehtoja on 10 euron tukipaketista Lappi Areenan nimikkosponsorointiin ja jopa seuran omistamiseen. Kuva: Eeva Kuivas / Yle

RoKi Hockey on käynnistänyt tukikampanjan, jonka kautta on mahdollisuus tukea seuran toimintaa. Mitä RoKi sinulle merkitsee -tukikampanjassa vaihtoehtoja on 10 euron tukipaketista Lappi Areenan nimikkosponsorointiin ja jopa seuran omistamiseen.

Seura myös lahjoittaa jokaista kymmenen euron tukipanosta kohti ottelulipun Rovaniemen kaupungin Perhe- ja sosiaalipalveluiden kautta keskimääräistä vaikeammassa asemassa oleville lapsiperheille. Lahjoitettavat otteluliput ovat avoimia lippuja, jotka ovat käytettävissä kevääseen 2023 mennessä.

Eri hintaisten tukipakettien lisäksi seuraa voi tukea osakkuuden kautta. RoKi järjestää suunnatun osakeannin 1.12.2020 - 30.4.2021. Osakeannin kautta voi tukea seuraa ja samalla on mahdollisuus kehittää seuran toimintaa. Omistajalle luvataan myös etuja suhteessa sijoitettuun panokseen.

RoKi Hockeyn toiminnassa koronaepidemian kokonaisvaikutus näyttäytyy yli 100 000 euron vähentyneenä liikevaihtona pelikauden 2020-21 osalta.

– Teemme kaiken mahdollisen, että tästä huolimatta voisimme myös jatkossa tarjota viihtyisiä iltoja Lappi Areenalla, sekä lappilaisille junioreille kohteen mitä tavoitella, kertoo RoKi Hockeyn toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta tiedotteessa.